Jysk Firmatøj klæder Restaurant Poseidon i Blokhus på til åbningsdagen i drømmetøjet fra Kentaur, der er med til at fuldende det æstetiske udtryk, som Bestyrer og Køkkenchef Amalie havde en vision om.
Amalie Thomsen, som er Bestyrer og Køkkenchef, havde i mange år gået og drømt om at åbne restaurant sammen med sin mor, Anette Møller Larsen, og sin mors nu afdøde mand, Palle Larsen.
I 2022 bød chancen sig, da lokalet ved siden af det brune værtshus, Cafe Gasten, som familien ejer og bestyrer, blev ledigt. Det var en chance, som Amalie og hendes mor følte sig nødsaget til at gribe, og drømmen om en restaurant, der skaber oplevelser og hygge for lokalmiljøet blev i 2023 til virkelighed med Restaurant Poseidon.
Amalie og Anette ønsker at give ældre i lokalområdet muligheden for at få lækre velkendte retter, tilbyde forretningsfolk delikate retter, og give sommerhusgæster chancen for at få lækker aftensmad uden selv at skulle stå i køkkenet med take away fra menukortet.
”Vi skal ikke have glade gæster, vi skal have begejstrede gæster”
Livemusik i gårdhaven, en privat og hyggelig atmosfære ved hvert bord med masser af albuerum, og lækker mad med gode råvarer, der er lavet fra bunden! Dét krydret med Overtjener Johnny Obitsø Bachs passion for vine og erfaring, der gør, at han kan tilpasse serveringen til hver gæst, skal skabe en oplevelse, der begejstrer gæsterne!
For Restaurant Poseidon betyder god plads og albuerum faktisk så meget, at de har fjernet 10 siddepladser for at kunne skabe denne oplevelse.
Restaurant Poseidon tilbyder et mindre menukort, hvor man som gæst kan vælge enten klassisk mormormad, som vi alle kender og elsker det, eller finere franske retter – alt sammen til en overkommelig pris og selvfølgelig lavet fra bunden. Menukortet udskiftes 3-4 gange om året og tilpasses efter sæsonen og de råvarer, der er tilgængelige. På den måde kan Restaurant Poseidon holde priserne nede og samtidig nedbringe mængden af madspild.
Amalie kan du møde i køkkenet på Restaurant Poseidon. Hun er en lokal kvinde med passion for kvalitetsmadlavning. Hun er selv uddannet kok og udlært på Restaurant MEAT i Aalborg. Hun har desuden stået for Mad ud af huset hos Slagteren og kokken i Gistrup, hvor hun samtidig vendte tilbage til Restaurant MEAT for at hjælpe dem, inden hun kastede sig ud i drømmen som selvstændig med Restaurant Poseidon.
Johnny kan du møde i restauranten. Han er Overtjener og har en baggrund som Overtjener hos Danske slotshoteller og har haft sin egen restaurant; Restaurant Sejlet i Nibe. Han har derudover en passion for vine og især produktionen af vinene, som han mener er helt afgørende for vinenes kvalitet.
Du kan således trygt lægge din aften i deres hænder hos Restaurant Poseidon.
Systemkøb er en indkøbsforening, der har som visionen at være Danmarks mest værdiskabende indkøbssamarbejde – og netop her har Systemkøb bevist sit værd. De har nemlig faciliteret samarbejdet mellem Jysk Firmatøj og Restaurant Poseidon gennem Klaus.
Systemkøb er således meget mere end en forening, der sikrer gode priser, men også et netværk, der bringer potentielle samarbejdspartnere sammen, så vi kan gøre hverdagen lettere for hinanden.
”Jeg (læs: Amalie) er perfektionist, og det bedste resultat får man gennem professionel rådgivning”
Professionel rådgivning var det allervigtigste for Restaurant Poseidons valg af arbejdstøjsleverandør – og netop dét sætter Jysk Firmatøj en stor ære i. Derfor tog Klaus og Amalie en indledende snak om Restaurant Poseidons behov og visioner for arbejdstøjet, hvor Amalie kunne fortælle, at hun havde set drømmeskjorten på Cateringmesse Nord.
Efterfølgende pakkede Klaus bilen og tog på besøg hos Amalie, selvfølgelig med drømmeskjorten fra Kentaur pakket i bilen, og som Amalie beskriver det:
”Så kom Klaus trillende med den helt store garderobe”
Især Kentaur bukserne, som Klaus havde medbragt, vakte begejstring i Restauranten.
”Bukserne var utroligt lette og føltes som at gå rundt i nattøj. Der var ikke noget, der skarvede nogen steder, og så er de hurtigtørrende. Man kan jo ikke undgå, at det strinter i køkkenet, og så skal bukserne tørre hurtigt”
I forhold til fodtøj, så foreslog Klaus den nyeste model fra New Balance, som Amalie og Johnny glæder sig til at modtage, når de bliver frigivet til salg, for de har hørt, at det er noget af det bedste, når man er på benene i mange timer! Deres ønsker til arbejdssko er nogen, som er lette, men som ligner mere en sneak end en traditionel arbejdssko.
Jysk Firmatøj har selvfølgelig også stået for logo broderi på Restaurant Poseidons nye arbejdstøj, og resultatet er blevet utrolig flot med Poseidons guld trefork på de olivengrønne skjorter.
Professionel og personlig rådgivning er sat i højsædet hos Jysk Firmatøj, og netop det har Klaus ydet hos Restaurant Poseidon. Amalie beskriver det på sin nordjyske facon:
”Der er ikke noget at sætte en finger på i samarbejdet med Klaus! Han har altid styr på det, og følger op, når jeg glemmer at svare i travlheden med at åbne ny restaurant. Han er en mand, I godt kan være stolte af i firmaet”
Restaurant Poseidon drømmer om at gøre endnu mere for lokalmiljøet i fremtiden. Derfor har de på tapetet at starte et catering koncept op, som blandt andet kan levere kvalitetsmad til de ældre i området.
Er du også interesseret i en samtale med Klaus eller en af vores andre konsulenter, så står vi klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse jeres udfordringer med arbejdstøj. Vi kan løse alle udfordringer, uanset om det handler om det rette valg af arbejdstøj, logotryk eller InHouse vask.
> Kontakt vores konsulenter her.